Permanencia CB Talavera - CB L´Hospitalet

17.04.2023

El 63-67 final apropa a la salvació al conjunt de Juan Couto

La salvació està més a prop però cal confirmar-la. Triomf del CB L'Hospitalet a Talavera per 63-67, en el duel d'anada de l'eliminatòria de descens. La tornada, dissabte vinent, al Poliesportiu municipal del Centre "Marcel•lí Maneja".

Després d'uns primers compassos de nerviosisme, propis d'una eliminatòria de descens, l'Hospi va començar a reaccionar i a mostrar una millor versió. Un triple sobre la botzina d'Edgar San Epifanio donava el màxim avantatge per als hospitalencs durant el primer període, 16-23.

Però a partir d'aquí, reacció total del Talavera. Un parcial de 24-8 durant els primers set minuts posava el duel en un escenari completament nou, amb el marcador favorable als manxecs i amb el públic reaccionant i gaudint de les prestacions del seu equip. L'Hospi patia en defensa, sobretot per tancar el rebot, i només l'encert en atac permetia que el conjunt de Juan Couto es mantingués dins el partit.

El CB L'Hospitalet necessitava d'un bon tercer quart per tornar a entrar i així va ser. L'equip va serrar les dents en defensa i, per fi, va ser capaç d'aturar els atacs locals. I a l'altra cistella, Lozoya es posava l'equip sobre l'esquena per guiar els hospitalencs a la remuntada. El marcador a falta de deu minuts, 56-54, ja era bastant menys dolorós.

I encara menys mal fa el resultat final, amb victòria per a l'Hospi per a 63-67. Últim període sense gaire espectacle, amb els dos equips desencertats i amb el conjunt de Juan Couto aconseguint ser una mica més solvents.

Un triomf per quatre punts que és positiu però no definitiu. L'Hospi haurà d'intentar confirmar la salvació el pròxim dissabte, a les 19:30h, al Poliesportiu municipal del Centre "Marcel•lí Maneja". Un triomf o una derrota fins a tres punts significaria que l'equip de Juan Couto segueix sent de LEB Plata.