Presentación Torneo Junior 2023

06.11.2023

Ha arribat aquest moment tan esperat en el qual anunciem els 8 equips participants del 44è Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L'Hospitalet. Del 15 al 17 de desembre gaudirem de nou en el Complex Esportiu Municipal L'H Nord del millor bàsquet júnior d'Europa.  

REAL MADRID El conjunto blanco defenderá el título conseguido en la pasada edición. El actual campeón de la Euroliga Junior y campeón hasta en 11 ocasiones del #torneigbasketlh será sin duda uno de los favoritos. 

BARÇA Un altre club referent europeu que no s'ha perdut cap de les 43 edicions celebrades fins al moment. Els blaugrana, campions en 8 ocasions i finalistes en l'última edició, seran també clars aspirants a emportar-se el trofeu del #torneigbasketlh a les seves vitrines.

JOVENTUT BADALONA No descobrim res quan diem que la Penya és una de les pedreres més fructíferes de jugadors de bàsquet. En totes les generacions, jugadors amb ADN Penya inunden les lligues més importants del món. Campió del #torneigbasketlh en 5 ocasions. 

VALENCIA BASKET Otro histórico de nuestro baloncesto que año tras año se va afianzando en los primeros puestos de las diferentes categorías de formación. Todo un lujo contar con ellos de nuevo. 

BÀSQUET MANRESA L'equip del Bages participarà de nou en el #torneigbasketlh amb una de les millors generacions dels últims anys. Els manresans, actualment en la segona posició de la competició preferent júnior de Catalunya seran un dur rival per a qualsevol equip. 

KK CRVENA ZVEZDA Estamos encantados de contar con la participación del histórico equipo serbio Estrella Roja de Belgrado. Campeones de la Euroliga Junior en 2014, el equipo de Belgrado es uno de los mejores representantes de la escuela serbia de baloncesto. 

FORT ERIE INTERNATIONAL ACADEMY (Canadá) Por primera vez en la historia del #torneigbasketlh contaremos con la presencia de un equipo canadiense plagado de jugadores de primer nivel mundial. El baloncesto canadiense está de moda y en L'Hospitalet seremos testigo de ello. 

CB L'HOSPITALET Tancant aquest magnífic cartell, el nostre Júnior A entrenat per Xavi Pardina. Una vegada més els nostres jugadors viuran una gran experiència en la seva etapa final de formació amb la màxima ambició i demostrant el gran nivell de la nostra pedrera.