Real Murcia Baloncesto - Torrons Vicens CB L´Hospitalet

17.12.2018

El CB L'Hospitalet no pot contra el líder

El conjunt de José Manuel Hoya perd contra el Reial Múrcia (83-66)

Derrota del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, la vuitena de la temporada, a la pista del Reial Múrcia. El conjunt local, líder, ha acabat imposant el seu ritme en els minuts decisius.

L'Hospi ha estat bé, i dins el partit, fins ben entrat el tercer quart. El conjunt de José Manuel Hoya s'ha mostrat competitiu, com sempre en els darrers partits, i ha jugat de tu a tu davant un equip cridat a ser un dels que optin a pujar a LEB Or.

A falta de tres minuts per finalitzat el tercer període, l'Hospi perdia 49-46, distància que feia preveure un últim quart igualat. Però el Múrcia, sempre molt seriós, ha imposat el seu ritme als darrers instants, entrant als deu minuts finals amb 63-48, després d'un parcial de 14-2.

El CB L'Hospitalet, en molt poc temps, ha passat de competir contra el líder a haver de remuntar una distància quasi insalvable en deu minuts. El conjunt de José Manuel Hoya ho ha intentat, però només ha aconseguit mantenir distàncies, finalitzant el partit amb el resultat de 83-66.

Una derrota que fa imprescindible un triomf de l'Hospi la setmana vinent, a casa contra un dels equips més en forma de la competició, el Bàsquet Girona.