Real Murcia - Torrons Vicens CB L´Hospitalet

30.09.2019

El CB L'Hospitalet perd a la pròrroga davant el Múrcia (77-74)

El partit, que ha estat molt igualat, s'ha acabat decantant en els últims dos minuts

No ha pogut ser. Malgrat la lluita i la persistència que els homes de José Manuel Hoya han demostrat sobre la pista, el CB L'Hospitalet ha vist impotent com en els últims dos minuts de la pròrroga se li escapava de les mans un partit que ha estat molt competit durant tot l'encontre. Al final, derrota per 77 a 74 davant el Real Múrcia, un dels favorits per aconseguir l'ascens.

L'Hospi ha començat de la millor manera el primer partit de la temporada com a visitant. L'equip riberenc, que ha sortit a plantar cara davant d'un dels rivals més forts de la competició, ha aconseguit mantenir la igualtat durant el primer quart. Els hospitalencs, que fins i tot han anat lleugerament per davant en el marcador, han tancat el primer període amb un marcador de 13-13.

El segon quart ha estat gairebé una rèplica del que ja s'havia vist a la pista, un període molt igualtat amb un Hospi alguna passa per davant i que ha arribat a la mitja part amb un punt d'avantatge (34-35).

Al descans, L'Hospitalet i el Múrcia s'han intercanviat els papers. Malgrat que la igualtat es continuava manifestant en el tercer quart, han estat els locals els que han acabat, per poc, per sobre en el marcador (53-55).

En el darrer període, el CB L'Hospitalet ha seguit lluitant per aferrar-se al partit i mantenir la distància, que continuava sent favorable als murcians. Així, en els darrers minuts, l'Hospi ha fet un sobreesforç que ha posat el 68-68 al lluminós en un final de quart d'infart. I és que en els últims 12 segons, els riberencs no han pogut aprofitar una posessió de pilota per endur-se el partit.

Amb confiança, bona imatge i treball constant durant tot el duel, el CB L'Hospitalet aconseguia forçar la pròrroga davant un equip que la temporada passada va superar còmodament els riberencs en els dos partits que van disputar. Un temps extra que L'Hospi ha començat dominant, però que ha vist com en els dos útims minuts la fatiga física ha fet estralls davant un rival amb una plantilla que aspira a la LEB Or.