Sandá Electroclima CB L´Hospitalet vs UE Mataró

08.04.2024

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet jugarà el play out de permanència després de superar de forma clara la UE Mataró per 86-61. L'Hospi se la jugava avui i els homes de Claudio Jorquera no han fallat.

Primera part de gran nivell d'un CB L'Hospitalet que semblava un altre. Ni rastre d'aquell equip que no era capaç de revertir la mala dinàmica. El conjunt de Claudio Jorquera estava bé en defensa, encertat en atac, concentrat i amb la ment posada amb el gran objectiu del dia: la victòria.

Així, al descans, el marcador reflectia un més que just 42-32. L'Hospi havia estat superior i el premi era marxar al descans amb 10 punts de renda. I el tercer període, que en altres ocasions havia estat de davallada, aquest cop servia per confirmar el bon partit dels locals, 65-49.

Amb el triomf encarrilat, l'Hospi es podia oblidar de mirar altres marcadors. La feina estava feta i el minut 40 de partit confirmava el triomf: 86-61 en un dels duels més complets de la temporada i amb un ambient magnífic. L'afició no ha fallat i ha omplert de forma espectacular el Poliesportiu municipal del Centre "Marcel·lí Maneja".

Salvat el primer match ball, ara toca seguir remant per assolir la permanència. El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, dotzè del grup Est, s'enfrontarà a l'onzè de l'Oest, el CB Almansa. L'anada el pròxim cap de setmana, en principi dissabte a la tarda, al Poliesportiu municipal del Centre "Marcel·lí Maneja". La tornada, en quinze dies, a Almansa, localitat de la província d'Albacete.