Sandá Electroclima CB L´Hospitalet - CB Alginet

20.11.2023

Derrota del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, la tercera consecutiva, davant l'Alginet. El conjunt de Claudio Jorquera ha pagat car el mal inici de partit, en el qual s'ha vist superat per la intensitat i major ambició dels visitants.

El 12-23 amb què acabava el primer període semblava presagiar un partit complicat per als hospitalencs, que no es trobaven gens còmodes sobre la pista. Però el segon quart ja ha servit per veure un millor Hospi, capaç d'igualar el nivell d'esforç dels valencians. Tot i que les distàncies es mantenien, el cert és que les sensacions començaven a no ser tan dolentes.

I llavors ha arribat el tercer quart, període que tradicionalment semblava poc propici per als hospitalencs però que avui ha estat tot el contrari. L'Hospi augmentava el nivell defensiu i començava a tenir encert en atac. La renda favorable als visitants s'escurçava però el control sempre era dels valencians.

Així, després de jugar a la goma durant molts minuts, per fi el CB L'Hospitalet empatava el duel. Ho aconseguia Serdarevic a falta de poc més d'un minut (60-60) però la posterior acció era un triple de Zurbriggen. Amb molta fortuna, ja que la pilota s'elevava un parell de metres després de tocar el cèrcol per acabar entrant.

El 60-63 ha donat pas a la tradicional desfilada de llançaments de tirs lliures. Els visitants, fiables des de la línia de personal, no han perdonat. Al final 62-66 per a l'Alginet i tercera derrota consecutiva per al CB L'Hospitalet.

Acta signada sota protesta

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ha signat l'acta sota protesta ja que considera que, durant uns minuts del tercer període, el CB Alginet ha jugat amb només un jugador de formació, cosa que en principi està fora del reglament. Segons la FEB, jugador de formació és aquell que, entre els 15 i els 20 anys i independentment de la nacionalitat, hagi estat en un club afiliat a la FEB durant, com a mínim, tres temporades. A falta de 4:33 per finalitzar el tercer període, l'italoargentí Zurbriggen va entrar substituint Romero i coincidint a pista amb Valussi, Ilincic i Murray. Cap dels quatre jugadors són considerats de formació per la FEB.

Debut de Dwigth Wilson III

El CB L'Hospitalet compta des d'aquesta setmana amb un nou jugador, Dwight Wilson III. El pivot americà, provinent dels Ohio Bobcats de la NCAA, ha disputat poc més de vuit minuts, anotant dos punts i capturant dos rebots. L'interior ha pogut signar després de la baixa de Ronalds Elksnis, que va iniciar la temporada amb l'equip sabent que seria tallat quan s'aconseguís la contractació d'un "5". L'equip, doncs, continua amb 11 jugadors a la plantilla a l'espera de la recuperació d'Edgar San Epifanio.