02.11.2023

El CB L'Hospitalet supera a l'Horta Godella en un duel molt travat (56-48)

Tercer triomf en cinc jornades disputades

Segon triomf consecutiu del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet al Poliesportiu Municipal El Centre – Marcel·lí Maneja que certfica el bon inici de lliga del conjunt que aquesta temporada dirigeix el tècnic xilè Claudio Jorquera. La darrera víctima ha estat el filial del València Bàsquet, un. conjunt jove i amb molt talent que ha posat les coses molt difícils.

L'Hospi ha començat el duel força erràtic en el tir, però encara més desencertat ha estat l'Horta Godella, sobretot en el llançament de tres punts. Tots dos conjunt encara han empitjorat els percentatges al segon període, que realment ha estat molt fluix. Amb tot, el marcador al descans s'ha quedat amb un trist empat a 22.

Però per ser justos, a la segona meitat l'Hospi ha estat més solvent. Al tercer quart, Nil Baqués s'ha posat l'equip a l'esquena i ha estat clau per agafar un mínim avantatge de 3 punts (40 a 37).

El darrre període ha estat marcat pels nervis i les imprecissions. En els darrers quatre minuts els riberencs han tingut més sang freda i han pogut tancar una victòria que dona molta tranquil·litat al vestidor i l'afició.

A partir d'ara els riberencs els espera visitar les pistes del Fibwi Palma (5 de novembre) i del
CB Santfeliuenc (11 de novembre). Rivals igualment complicats però que cal superar per mantenir les bones sensacions d'aquest inici de competició.