Sandá Electroclima CB L´Hospitalet - CB Prat

23.10.2023

Gran partit i gran victòria del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, que ha superat aquest dissabte al CB Prat per 90 a 84. Duel dominat de principi a fi pel conjunt de Claudio Jorquera, seriós i efectiu des del salt inicial.

De fet, al minut 5 de partit el marcador mostrava un sorprenent i esperançador 14-1 a favor dels hospitalencs. De la mateixa forma que fa una setmana, l'inici de l'Hospi ha estat de gran nivell i el Prat, per contra, no s'ha trobat còmode ni dins el duel fins ben entrat el període inicial.

A partir d'aquí, com era d'esperar, els del Baix Llobregat han reaccionat i la diferència s'escurçava a mesura que passaven els minuts. Però l'Hospi, també de la mateixa forma que contra el Tarragona, sempre ha mantingut la calma. Qualsevol aproximació dels visitants era resposta per un parcial riberenc.

La gran diferència respecte a fa una setmana és que el Prat té una qualitat inqüestionable. Malgrat el "desastrós" partit dels visitants, en paraules del seu tècnic Albert Cañellas, la sensació al Centre era que en qualsevol moment l'alegria podia canviar de bàndol.

I aquesta sensació s'ha multiplicat a l'inici del quart període, quan el Prat aconseguia, per primera vegada en tot el partit, situar-se per davant (70-72). El CB L'Hospitalet ha reaccionat amb un dels cinc triples anotats avui per Serdarevic i la confiança dels riberencs tornava a explotar.

Homs, Knowles, Pardina i el mateix Serdarevic lideraven l'Hospi a una victòria amb la qual pocs comptaven però que ja està al caseller dels de Claudio Jorquera. I més enllà del triomf, queda la sensació que la derrota davant el Cartagena finalment va fer més bé que mal. Aquell pal va ser un punt d'inflexió per a un CB L'Hospitalet cada cop més segur de si mateix.