Sandá Electroclima CB L´Hospitalet - CB Tarragona

25.09.2023

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet disputarà, el cap de setmana vinent, la Final a 4 de la Lliga Catalana LEB després d'eliminar en quarts de final al CB Tarragona. El conjunt de Claudio Jorquera també ha guanyat el partit de tornada, en aquest cas per una diferència més àmplia, 74-61.

I això que la primera part ha tingut moltes similituds al partit d'anada. Cap dels dos equips està al seu millor moment (lògic en aquests moments de la temporada) i ni Hospi ni Tarragona eren capaços de ser solvents en el seu joc. Moments puntuals de qualitat però sense consistència.

El 35-35 del descans era el preludi d'una millor versió de l'Hospi després del pas per vestidors. L'encert de Serdarevic des de la línia de tres i l'esforç de Knowles sota els taulells servia perquè l'equip de Claudio Jorquera aconseguís una petita renda que acabaria d'esclatar al darrer període.

A falta de tres minuts, el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet superava per primera vegada la barrera dels deu punts i començava a apropar-se a la victòria. El 74-61 final servia per certificar la classificació per a la Final a 4 i per guanyar en confiança, després del doble triomf davant un equip que també serà rival a la LEB Plata.

El rival del CB L'Hospitalet a semifinals serà el CB Prat, equip que també competirà enguany a la LEB Plata però amb objectius molt més ambiciosos que els riberencs. El duel serà el pròxim divendres, a les 17:45, al Barris Nord de Lleida.