Sandá Electroclima vs Palmer Basket Mallorca

18.12.2023

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ha sumat un important triomf davant el Palmer Basket, equip que, a priori, sembla un dels rivals directes dels hospitalencs. El conjunt de Claudio Jorquera s'ha imposat als balears per 80-75.

I això que l'inici ha tornat a no ser del tot positiu, amb un parcial de 5-16 a favor dels visitants que ha obligat Jorquera a demanar temps mort. El petit parèntesi ha servit per reaccionar i l'Hospi, en els darrers minuts del primer període, ja ha començat a mostrar una millor versió.

El segon quart ha mantingut la tònica i el CB L'Hospitalet ha capgirat el marcador. Un triple de Nil Baqués situava els riberencs per davant (30-28) i la sensació ja era que l'Hospi tenia més recursos i plantilla per endur-se el duel.

La igualtat en el marcador l'ha començat a trencar el CB L'Hospitalet a partir del tercer període, amb avantatges que en algun moment superaven els deu punts. Però els balears mai han llençat la tovallola i en més d'una ocasió aconseguien reduir la diferència quasi al mínim.

De fet, una cistella de Feliu a falta de 36 segons posava un preocupant 77-75 a favor dels hospitalencs però la bona defensa local en els darrers instants permetia que el partit acabés del bàndol del CB L'Hospitalet. 80-75 per als homes de Claudio Jorquera.

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet suma així la cinquena victòria del curs i obre una mica de forat respecte a les posicions de descens directe. Important, ja que els dos pròxims compromisos dels homes de Claudio Jorquera seran a domicili, contra el Mataró, en l'últim partit de la primera volta, i contra el Cartagena.