Semifinal Lliga Catalana LEB

02.10.2023

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ha dit adéu a la seva participació a la Lliga Catalana LEB. Els riberencs han caigut davant d'un CB Prat superior i s'han quedat a les portes de la final, que tindrà lloc dissabte (en directe per La Xarxa+, 18:10h).

L'equip ha anat de menys a més després d'un inici fluix. Ha perdut el primer període per un parcial de 26 a 16 però ha millorat molt les seves prestacions al segon quart. Aquest parcial ha estat un intercanvi de cops constants que ha acabat amb un parcial de 29 a 28 a favor dels potablava.

La millor versió del CB L'H s'ha vist a la represa. El treball defensiu ha estat molt bo i en atac s'ha jugat amb intel·ligència. De fet, aquest tercer període ha estat favorable per 18 a 20.

Malauradament la benzina se li ha esgotat a l'equip en els darrers 10 minuts, on el CB Prat ha demostrat tot el seu potencial, guanyant el quart per 31 a 15.

Amb aquesta derrota, el conjunt de Claudio Jorquera ha tancat de manera oficial la pretemporada. Unes setmanes de preparació de cara al debut a la LEB Plata que han estat força positives, amb un joc que ha anat de menys a més.