Situación actual inscripción LEB Plata

20.06.2022

Desprès d'un mes d'assolir l'ascens a LEB Plata a Huelva, de somiar novament que la ciutat de L'Hospitalet tornava a tindre bàsquet a la categoria de bronze, arriba el moment i la junta del CB L'Hospitalet es reunirà aquesta setmana on prendrà una decisió (abans de divendres 24).

Fins el moment no hem aconseguit el recolzament necessari per intentar sortir a la categoria LEB Plata, tot indica que L'Hospitalet (ciutat de talent L'H i d'esport) si no canvien les coses, No tindrà bàsquet del nivell de LEB Plata.


Ha pasado un mes desde que conseguimos el ascenso a LEB Plata, de soñar nuevamente que la ciudad de L'Hospitalet volvía a tener baloncesto en la categoría de bronce, llega el momento de decidir y la junta del CB L'Hospitalet se reunirá esta próxima semana, momento que se tomará la decisión (antes del viernes 24).

Hasta el momento no hemos conseguido el apoyo necesario para salir en la categoría LEB Plata, todo indica que L'Hospitalet (ciudad de talento L'H y de deporte) si no cambian las cosas, No tendrá baloncesto del nivel de LEB Plata.