Tenea CB Esparreguera vs Torrons Vicens

01.11.2021

Victòria de prestigi a la complicada pista de l'Esparreguera per 53-80

Gran victòria del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que ha superat amb solvència l'Esparreguera per 53-80. La defensa, la intensitat i el domini del rebot, claus per entendre el triomf dels de Xavi Carvajal.

Era un duel marcat en vermell i el CB L'Hospitalet ha respòs amb autoritat. Gran partit de l'equip de Xavi Carvajal, que ha vist com en els primers instants era l'Esparreguera qui dominava. Motivats pel grandíssim ambient que hi havia al pavelló Ramon Martí, els de Carles Espona tenien els primers avantatges.

Però, un cop l'Hospi s'ha posat per davant, mai ha tornat a veure's per darrere. L'equip de Xavi Carvajal volia demostrar que és el favorit de la categoria i amb una defensa asfixiant i un gran domini del rebot, ha començat a ofegar l'Esparreguera.

Amb un joc coral, l'Hospi començava a tenir les primeres rendes i l'Esparreguera, en canvi, baixava una mica els braços. Al descans, 18 a 33 i la sensació que hi havia un equip molt més endollat que l'altre.

A l'inici del tercer període l'Esparreguera ha volgut reaccionar i arribava a situar-se en distàncies pròximes als 10 punts. Els locals tornaven a creure però l'Hospi encara havia de dir la seva. Un nou parcial dels visitants tornava a decantar el partit de forma clara per l'equip de Xavi Carvajal, que entrava al darrer període amb 33-53.

L'últim quart no ha tingut gaire història, més enllà de saber quina seria la diferència final. El CB L'Hospitalet no ha baixat el ritme en cap moment i ha acabat guanyant també el període, augmentant la distància fins al 53-80 final.

Amb "només" 12 punts, Marcus Latham no ha estat avui el màxim encistellador de l'Hospi, un premi compartit per Iván García i Arnau Tarrida, amb 14. A l'Esparreguera, Albert Barquets amb 12, ha estat el més destacat.