Torrons Vicens CB L´Hospitalet - Afinion CB Almansa

04.02.2019

Nova ensopegada del CB L'H a casa davant del CB Almansa (81-88)

El Torrons Vicens millora el seu joc però no trenca la ratxa de set derrotes

El CB L'Hospitalet va tornat a perdre a casa, aquest cop davant el CB Almansa (81-88), i ja son set les derrotes consecutives que encandenen els riberencs. Tot i millorar l'actitud, el joc i l'encert anotador els mèrits dels locals no han estat prous per vèncer a un rival que s'ha mostrat molt sòl·lid a l'hora de gestionar l'avantatge en el marcador.

El CB L'Hospitalet no aconsegueix aixecar el cap, o al menys, sortit de la senda de la derrota. En un partit on els hospitalencs han millorat el seu joc respecte als últims partits enfront hi havia un CB Almansa que ha demostrat per què lluita per les posicions altes de la tabla.

El guió ha estat semblant al dels últims partits. Després d'un primer quart igualat els d'Albacete han agafat una distància d'al voltant de deu punts al segon quart que els ha permés arribar amb bon marge al descans, per dedicar-se jugant la segona part del partit a gestionar la renta.

L'Hospitalet ha millorat el seu joc, l'actitud i l'encert anotador, però la sol·lidesa de l'equip visitant ha impedit que els riberencs trenquèssin la seva ratxa negativa.

Tot i això tant entrenador com jugadors s'han mostrat saitsfets amb el seu joc, i convençuts de que estan en la bona línea per recuperar la senda de la victòria.