Torrons Vicens CB L´Hospitalet - Ávila Auténtica

07.05.2019

El CB L'H aplana el camí de la salvació després de vèncer l'Àvila (82-75)

Els riberencs certificaran la permanència si guanyen el CB Extremadura en la propera jornada

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet no va fallar al Poliesportiu del Centre en un dels partits més importants de la temporada. Amb la victòria davant l'Àvila per 82 a 75, l'equip ja té la permanència a tocar i depèn d'ell mateix per mantenir-se a la LEB Plata. Per garantir-se la salvació sense haver de patir pel que faci el Gijón en tindran prou amb guanyar la propera jornada davant el CB Extremadura.

El CB L'Hospitalet va sortir molt endollat a pista i va segellar un gran primer quart, que va guanyar per un avantatge d'onze punts (25-14). En el segon i, sobretot, en el tercer quart, els riberencs van perdre la concentració en determinades fases del partit, desplegant un joc imprecís i travat i amb moltes pèrdues de pilota. Una circumstància que els castellans van saber aprofitar per ficar-se en el partit i reduir la distància en el marcador de manera perillosa.

Quan les coses pijtor anaven per a l'Hospi, els homes de José Manuel Hoya, amb l'escalf d'un incommensurable públic que no va deixar d'animar en tot el partit, va saber mantenir el cap fred per no deixar que l'Àvila portés en cap moment la iniciativa en el lluminós. Amb un equip de nou confiat en sí mateix, els riberencs van tornar a imposar-se en el darrer quart. Un triomf que deixava definitivament l'Àvila en els llocs de descens.

Amb la botzina final, jugadors i aficionats van celebrar la victòria en el darrer partit que l'Hospi jugava a casa. Tot i que el resultat deixa els riberencs molt a prop de la permanència i depenent d'ells mateixos, l'equip té molt clar que ha de sortir a per totes dissabte vinent davant el CB Extremadura Plasència, equip ja matemàticamend descendit. Serà l'últim partit de la temporada, que el CB L'H ha de guanyar si no vol dependre de la derrota del Teslacard Gijón, que rebrà un Menorca que ja té la permanència assegurada.