Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs Barça B

08.04.2021

El CB L'Hospitalet perd l'últim partit a casa davant del Barça B (70-75)

Els riberencs amb només vuit jugadors disponibles

El darrer partit al Poliesportiu municipal El Centre corresponent a la lliga LEB plata ha acabat amb derrota davant del Barça B, líder indiscutible i gran favorit a retornar a la LEB Or. El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha competit fins al darrer instant tot i tenir nombroses baixes.

Bon partit del Torrons Vicens CB L'Hospitalet davant de l'equip filial del Barça i que dirigeix l'ex-tècnic riberenc Mateo Rubio. El primer període es pot resumir amb màxima igualtat. Els dos conjunts s'han mostrat amb les idees clares en atac (19-17).

El segon quart ha estat el pitjor per l'Hospi, on tota l'alegria ofensiva s'ha anat diluint en aquests 10 minuts. Amb un parcial de 9 a 24 els blaugrana han marxat al descans guanyant per 13 punts (28 -41).

A l'inici de la segona meitat pocs s'esperaven una versió tant combativa del CB L'Hospitalet. Tot l'equip ha lluitat en defensa, i en atac han mogut molt bé la pilota. Aquest tercer període ha finalitzat amb un 21 a 16 favorable als riberencs.

A manca de 6 minuts pel final l'Hospi s'ha apropat a només dos punts. Tot i així la culminació de la remuntada no s'ha produït, bàsicament pel cansament físic dels jugadors. Al final però molt bona imatge de tot l'equip que ha de donar confiança de cara al darrer partit de la temporada, que tindrà lloc aquest diumenge a la pista del Pardinyes Lleida.