PM Centre (L´Hospitalet)

Árbitros: Salvador Patricio - Jaime Enrique Alvarez

El CB L'Hospitalet no dona opcions al Benicarló (73-61)

Els riberencs sumen la tercera victòria de la temporada a casa

El CB L'Hospitalet ha fet bons tots els pronòstics superant el CB Benicarló per 73 a 61. Una nova victòria a casa que tanca les ferides de l'ensopegada a Menorca de la darrera jornada i que confirma el fortí amb què s'ha convertit el Poliesportiu del Centre. I és que l'equip de José Manuel Hoya ha guanyat els tres enfrontaments que s'hi han jugat en el que va de temporada.

Tot i partir com a clar favorit davant un Benicarló que ha ascendit a LEB Plata aquesta temporada i que encara no sap el que és guanyar en la nova categoria, el CB Torrons Vicens L'Hospitalet no s'ha confiat i ha sortit a pista amb molta intensitat, amb un primer quart que ha acabat amb un 19-10 al marcador.

El Benicarló, molt poc encertat de cara a cistella, ha abaixat els braços durant el segon quart. Un fet que els riberencs han aprofitat per apujar una marxa al ritme del joc i desmarcar-se encara més dels del Baix Maestrat. Molt ficat en el partit, i puntuant amb tirs exteriors, l'Hospi arribava al descans amb un contundent 43-22.

A la represa, el signe del partit ha canviat. L'Hospi, que guanyava per més de 20 punts de marge, ha sortit amb menys ambició que a la primera part. Per contra, el Benicarló, ha sabut treure l'orgull amb un joc més enèrgic que l'ha fet guanyar el tercer quart amb un parcial de 16-18.

En el darrer quart la dinàmica ha estat molt similar, amb un Hospi fatigat físicament i que amb prou feines podia fer rotacions per les baixes de l'equip. Una circumstància amb què el CB Benicarló ha sabut treure petroli, que s'ha endut el quart període amb un parcial de 14-21 que maquillava el resultat final.

Amb aquesta victòria, el CB L'Hospitalet es col·loca en 5a posició amb 8 punts, empatat amb l'Hestia Menorca, el Villarrobledo i el Barça B. Dissabte vinent, l'equip hospitalenc haurà de fer un llarg desplaçament fins a Las Palmas per enfrontar-se al Gran Canaria.