Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs CB Prat

21.09.2020

EL CB L'Hospitalet acusa les baixes i perd davant El Prat (61-81)

El partit es va decidir en el segon quart, gràcies al rebot i al joc interior

El Torrons Vicens L'Hospitalet no va poder superar al CB Prat en el segon partit de la Lliga Catalana. El conjunt de José Manuel Hoya només comptava amb 8 jugadors disponibles, que es van veure superats per un dels millors equips de la categoria. Amb aquesta derrota, els riberencs no depenen d'ells mateixos per continuar vius a la competició.

Després d'un primer parcial igualat, el partit es va decidir al segon quart, quan el Prat va posar una marxa més i va aconseguir desmarcar-se en el marcador, gràcies a un parcial de 8 a 22.

En la represa, José Manuel Hoya va buscar recursos per canviar la dinàmica, augmentant la intensitat i ajustant els canvis defensius. Malgrat una tímida reacció, quan L'Hospitalet va aconseguir retallar les distàncies, el Prat va tornar a prémer l'accelerador i gràcies a l'encert des de línia de 3 va ampliar la diferència. Finalment, 61-81 pels visitants.

"El partit s'ha decidit al segon quart, ells han aprofitat la seva superioritat en el joc interior" admetia Hoya després del partit. "Haurem de treballar més bé la defensa".

Per altra banda el tècnic del CB Prat, Daniel Miret s'ha mostrat satisfet per la victòria i ha assenyalat el cansament com un altre factor que ha acabat decidint el partit.

El millor del partit ha estat el jugador visitant Marc Blanch, qui ha parat de corcoll a la defensa riberenca anotant 15 punts. El millor dels locals ha estat Javier Balastegui amb 10 punts.

Amb aquesta derrota el CB L'Hospitalet no depèn d'ell mateix per passar a la següent ronda de la Lliga Catalana. Ara, haurà d'esperar a una victòria del Prat davant el Tarragona. Tot i això Hoya ha destacat que continuaran treballant per millorar la preparació física, esperant també noves incorporacions que puguin ampliar la plantilla.