Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs Gran Canaria B

14.01.2020

El CB L'H suma una nova victòria davant el Gran Canària B (86-82)

Els riberencs amplien el marge per mantenir-se en places de fase d'ascens

El CB L'Hospitalet ha començat el 2020 de la millor manera. Els homes de José Manuel Hoya han sumat la segona victòria de l'any davant el filial del Gran Canària, a qui han superat per 86 a 82. Amb aquest resultat, els riberencs confirmen que han recuperat la bona dinàmica amb dues victòries consecutives que arriben després de la mala ratxa de fa unes jornades.

El partit ha començat molt igualat, amb un primer quart que ha acabat en taules a 18 punts. El millor Hospi s'ha vist durant el segon quart, quan l'equip ha agafat una embranzida que ha marcat la resta del partit. I és que els de L'Hospitalet han superat els canaris per 10 punts de diferència (25-15), una distància que, tot i retallar més endavant, els visitants ja no han pogut salvar.

Malgrat una primera part espectacular, els locals s'han relaxat després del descans, fins al punt de perdre els dos quarts del segon temps. Tot i que en el tercer quart l'Hospi ha aguantat el tipus, el Gran Canària "B" s'ha endut el parcial per dos punts d'avantatge, gràcies a un triple del dominicà Jean Claudio Montero en l'últim instant.

Tot un cop d'efecte que ha esperonat l'equip insular, que ha aconseguit posar la por al cos als hospitalencs en un darrer període que els visitants han tornat endur-se per quatre punts, posant un ajustat 86 a 82 en el marcador final.

Aquesta victòria, combinada amb la desfeta del Barça B davant el Real Múrcia, fa escalar els riberencs a la 5a posició, consolidant-se encara més en les places per disputar la fase d'ascens. De fet, l'equip es troba ara un punt per sobre el filial blaugrana i amplia a dues victòries la distància amb els altres perseguidors directes per estar entre els sis primers classificats -Pardinyes Lleida, el mateix Gran Canària B i l'Arcos Albacete.