Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs Hozono Global Jairis

15.03.2021

Victòria agònica del Torrons Vicens L'Hospitalet (61-59)

Superen al Jairis i continuen en la lluita per la permanència

El CB L'Hospitalet ha aconseguit una victòria importantíssima davant l'Hozono Global Jairis. Els de José Manuel Hoya han realitzat tres quarts de molt nivell però en el darrer parcial els murcians s'han acostat perillosament en el marcador. Tot i això, l'encert de Hanson i Bassas ha permès sumar una victòria capital de cara a la permanència.

Conscients de la importància del partit, els riberencs han començat molt concentrats. Brett Hanson ha aprofitat els desajustos defensius del conjunt murcià i Popic ha sumat des de la zona. L'aportació d'aquests dos jugadors ha permès a L'Hospi obrir un parcial de 17 a 9 en els primers sis minuts.

El Global Jairis s'ha mantingut amb opcions gràcies a l'encert des del triple i al rebot ofensiu, aprofitant que Popic ha comès quatre faltes molt ràpidament.

En la represa, Hoya s'ha vist obligat a demanar un temps mort per frenar l'empenta rival i desbloquejar el joc d'atac. Aquest cop els riberencs sí que han sabut trobar la tecla i superar els moments de dubte i s'han tornat a distanciar en el marcador.

A l'inici del darrer quart, l'àrbitre ha expulsat amb doble tècnica per protestar a Andrés Medina, l'entrenador del Global Jairis. El tècnic ha hagut d'abandonar el pavelló i ha estat el capità, Ballesta, qui ha dirigit l'equip en els últims minuts.

Sense pissarra ni líder a la banqueta, quan tot semblava dat i beneït, els murcians han mostrat la seva ràbia i encara han competit. De fet, quan només faltava un minut pel final han aconseguit empatar el marcador. En les jugades decisives, Pol Bassas i Brett Hanson han sabut trobar cistella i Da Rosa ha fallat el triple per guanyar el partit.

Tot i la victòria, els resultats de la competició fan que L'Hospitalet encara no surti de la zona de descens.