Torrons Vicens CB L´Hospitalet - CB Extremadura Plasencia

31.03.2019

El Torrons Vicens pateix i guanya (69-65)

Els riberencs continuen depenent de si mateixos per salvar la categoria

Victòria molt important del Torrons Vicens CB L'H de cara a mantenir-se viu en la lluita per quedar entre els sis primers classificats. L'equip de José Manuel Hoya ha sapigut patir al final d'un partit que semblava controlat per acabar imposant-se sobre un rival directe a la classficació.

Gran partit de bàsquet el de dissabte al Poliesportiu del Centre de L'Hospitalet. A la pista dos equips veïns a la classificació però amb tendències enfrontades.
El CB L'Hospitalet està en un moment dolç i encadena, amb la d'aquesta jornada, tres victòries consecutives. Davant seu el CB Extremadura, que arribava només un punt per sota a la taula, però amb estadística inversa, tres derrotes en els tres últims partits.
Els dos equips es coneixien i es respectaven. En finalitzar el partit tant els jugadors locals com José Manuel de la Hoya van destacar que "a l'scouting ja havien vist que tenien davant un equip que tirava molt bé de tres, i que era fonamental aturar aquests tirs per aconseguir la victòria".
Al principi ho van aconseguir. Tot i la igualtat entre els dos equips el Torrons Vicens va confirmar les seves bones sensacions imposant-se al marcador des del primer quart, agafant un avantatge de vuit punts que es mantenia fins a la mitja part.
La segona part va ser la bogeria. Amb una bona feina al tercer quart, pujant un grau més la intensitat en el moment oportú, els visitants van treure's de sobre la distància que els separava dels riberencs, fins al punt d'arribar a dos minuts pel final del partit amb cinc punts d'avantatge, havent-n'hi remuntat cinc pel camí.
A la primera volta de la lliga aquest parcial hauria suposat una gerra d'aigua freda pels hospitalencs que els hagués abocat probablement a la derrota. Però aquest Hospi ha canviat.
Amb sang freda i cor calent, recolzat per una afició que està ajudant molt en el tram final de temporada, els riberencs van saber reposar-se per acabar un partit que es va patir, però no es va decidir en l'últim tir.
Així, trio de victòria per uns hospitalencs que encara depenen de si mateixos i que ja pensen només en aconseguir el pòquer de victòries el pròxim partit davant el Baskonia.

LH Digital Esports