Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs F.G. La Roda

15.10.2020

Torrons Vicens CB L´Hospitalet en mutuo acuerdo con la F.G. La Roda y la Federación Española de Baloncesto, han acordado el cambio de partido para el domingo 18 de octubre a las 18:30h.

Los integrantes del CB L´Hospitalet salen de la cuarentena actual mañana viernes, lo que complicaba aún más si cabe la situación actual, de ahí el cambio de partido.

Antes el resultado de las pruebas deberá ser negativo.

El partido será a PUERTA CERRADA y retransmitido por Canal FEB.

Para los medios de comunicación y prensa hay habilitado un formulario donde pueden realizar su solicitud de acreditación, teniendo en cuenta que existen restricciones de aforo y una vez cubierto el cupo para ello, no se podrá admitir más presencia.

La Cronica

El CB L'Hospitalet comença amb bon peu al LEB Plata

Guanya a casa contra el Globalcaja La Roda (65-45)

Torrons Vicens CB L'Hospitalet debuta al LEB Plata amb un partit que ha dominat de principi a fi.

Un partit en que el CB Hospitalet no ha deixat respirar als d'Albacete. Els riberencs s'han fet amb el partit gràcies al seu ritme alt, que no ha permès als del La Roda ficar-se al joc en cap moment. D'aquesta manera han pogut mantenir una còmoda distància durant tot el matx, amb uns 20 punts de marge des de pràcticament l'inici del joc.

Malgrat tot, l'entrenador del CB Hospitalet, Jose Manuel Hoya, ha afirmat que encara s'està ajustant el joc de l'equip, tant pel que fa als sistemes com a la preparació física. Hoya s'ha mostrat satisfet de l'equip que tenen enguany, i creu que aquest és un bon punt de partida de cara a la temporada. Amb tot, en els propers entrenaments pensa posar èmfasi en la cohesió defensiva i en el coneixement del joc.

lh digital