Torrons Vicens CB L´Hospitalet - Basquet Girona

02.01.2019

El CB L'Hospitalet torna a caure en un final ajustat

Derrota de l'equip de José Manuel Hoya davant el Girona per 75-77

Derrota del Torrons Vicens CB L'Hospitalet davant el Girona, en un partit ajustat i que no s'ha decidit fins als darrers instants. Els visitants, més encertats, s'han emportat el triomf del Poliesportiu del Centre.

Poca cosa es pot retreure avui al CB L'Hospitalet que, possiblement, ha disputat un dels millors partits de la temporada. Enfront, però, un senyor equip, el Bàsquet Girona, que ha demostrat que és molt més que el seu jugador més conegut, Jordi Trias.

L'únic punt negre avui de l'Hospi ha estat l'inici. Parcial de 0-14 per començar, amb un Girona amb un encert extraordinari però que també es beneficiava de la poca intensitat defensiva dels locals. El conjunt de José Manuel Hoya ha reaccionat i liderats per Edgar San Epifanio, primera part d'altíssim nivell, aconseguien remuntar i situar el marcador en empat just abans del descans, precisament amb un triple sobre la botzina d'Edgar.

A la segona meitat, moments per als dos equips. Millor inici de l'Hospi, que amb una defensa que fregava la perfecció aconseguia treure del partit a Jordi Trias. El Girona, no obstant això, demostrava tenir molts més recursos per tornar a entrar en el partit, liderats per Cizmic i Berry.

Shota Gelazonia i Iván García, molt inspirats a la segona meitat, aguantaven a un Hospi que arribava al minut decisiu amb avantatge per 72-70. A partir d'aquí, el Girona ha estat més encertat i, es podria dir, ha tingut una mica més de fortuna que els homes de José Manuel Hoya.

Primer amb un triple de Cuellar tot i la bona defensa local i després amb una bona opció de Gelazonia que se sortia de dins. Als homes importants, a més, no els hi tremolava el canell des de la línia de personal i quatre tirs lliures consecutius, dos d'Alzamora i dos de Trias, deixaven el partit pràcticament sentenciat.

Al final, 75-77, en un partit que, possiblement, tots dos equips han merescut guanyar. La balança s'ha decantat finalment pel Girona, que suma la desena victòria, sis consecutives, i té molt a tocar la classificació per al grup d'ascens a la segona fase. L'Hospi, en canvi, amb un registre de 6-9, té cada cop menys marge per poder estar entre el sis millors.