Torrons Vicens CB L´Hospitalet - Grupo Eleyco Baskonia

10.04.2019

El Torrons Vicens manté la seva ratxa guanyadora (89-70)

El CB L'H s'imposa amb autoritat a un rival difícil i segueixen lluitant per la salvació

Victòria molt important del Torrons Vicens CB L'H de cara a mantenir-se viu en la lluita per quedar entre els sis primers classificats. L'equip de José Manuel Hoya continua amb la bona dinàmica i encadena ja quatre victòries consecutives que li permeten seguir depenent de si mateix per salvar la categoria.

El Torrons Vicens ha trobat definitivament la seva millor versió. En un partit que es presentava, a priori, difícil, els riberencs s'han imposat amb autoritat.

Els locals han sortit mossegant al camp, i el primer quart han buscat espantar al rival, i ho han aconseguit. Només onze punts pel Baskonia pels 25 dels hospitalencs, que han posat negre sobre blanc les seves intencions per aquest partit.
Tot i que aquesta distància s'ha reduit en el segon quart, els locals han gestionat bé el seu avantatge, i s'han mantingut intensos per negar els millors anotadors rivals i deixar el Baskonia a deu punts al descans.

Al tercer quart s'ha mantingut una tònica similar. Tot i uns titubejos cap al final d'aquest període el riberencs han escoltat les correccions d'un José Manuel Hoya que ha sabut redirigir l'equip per encarar l'últim quart 12 punts per sobre del rival.

L'últim quart ha estat l'explosió del joc local. 29 punts que han avasallat als vascos, que han acabat impotents, a quasi vint punts al marcador final. 89-70, finalment, números que criden als quatre vents que el Torrons Vicens vol mantenir aquesta categoria.