Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs Basket Navarra

01.03.2021

El CB L'Hospitalet torna a caure contra el Navarra (75-83)

El Torrons Vicens ha tornat a pagar car perdre el segon quart

Un matx més disputat del que podria arribar a semblar pel resultat. El Torrons Vicens ha baixat la guàrdia al segon quart, cosa que els ha fet empaitar el Navarra la resta del joc, com ja els ha succeït en altres ocasions aquesta temporada.

El CB L'Hospitalet donava el tret de sortida al partit amb un primer quart prometedor. Un període molt disputat, en que els dos equips encistellaven i mantenien un alt grau d'efectivitat. Acabaven el quart 20-21.
Al segon quart el Basket Navarra entrava a matar. El riberencs procuraven anar fent feina per mantenir la posició d'igualtat al marcador, però els navarresos els han esclafat, acabant el parcial 36-48. Un marge que han arrossegat durant tot el partit.

Sobre el segon quart, un dels màxims anotadors del partit, el jugador Albert Homs, opinava: "Hem fet tres quarts de qualitat, però els cinc minuts que hem 'desconnectat' ens han castigat molt, sobretot des de la línia de tres".

Els riberencs remuntaven al tercer període, deixant clar als de Navarra que no donaven el partit per acabat. Es col•locaven 60-63 al marcador, en acabar el quart. Tres punts de diferència que semblava clar que els del Torrons Vicens podien arrabassar a l'equip rival.
El darrer quart ha resultat devastador pels riberencs, que escurçaven i dilataven la distància amb els navarresos. Els últims minuts podrien haver estat decisius per acabar de retallar distàncies però el cansament ha traït als homes de l'entrenador de l'Hospi, Jose Manuel Hoya, fent que acabessin 75-83.

Segons Hoya, a l'equip li ha faltat disputar tots quatre quarts, però assegura que no està preocupat per la possibilitat de perdre la permanència a LEB Plata.