Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs Bàsquet Girona

20.01.2020

El CB L'Hospitalet passa per sobre el líder en un partit molt seriós

CB L'H 73 - Bàsquet Girona 61

El CB L'Hospitalet ha superat amb èxit una de les proves més díficils de la primera volta. Els riberencs han superat per 73 a 61 un Bàsquet Girona que arribava al Poliesportiu del Centre com a líder i que s'ha vist impotent per seguir el ritme dels locals.

Amb la victòria, l'Hospi es manté en la cinquena posició, en places per disputar la fase d'ascens. Un objectiu que, a manca de només quatre jornades, l'equip té més a prop.

L'Hospi ha sortit a pista molt concentrat i ja des del principi ha anat per damunt en el marcador. Als pocs minuts de joc, els riberencs ja guanyaven per 11 a 2, i a poc a poc s'escapaven dels gironins. Una gran arrencada que ha fet reaccionar els visitants, que han aconseguit retallar distàncies fins acabar el primer quart amb un 22 a 18 al marcador.

En el segon període el CB L'Hospitalet ha recuperat la iniciativa, donant molt bona imatge i amb la mateixa comoditat que la mostrada en l'inici del partit. Els riberencs, molt atents en defensa, guanyaven constantment les posessions, anul·lant el joc del Girona. Una superioritat que, juntament amb el festival de triples de Grant Lozoya, ha fet que l'Hospi marxés al descans amb 8 punts d'avantatge (42-34).

Però si la primera part ha estat molt bona, el segon temps ha començat amb un CB L'Hospilet espectacular, que s'ha arribat a posar a 20 punts dels gironins. Al tram final del tercer quart, però, un Girona amb l'orgull ferit, ha agafat el control del partit. I és que els visitants han començat a fer el que no havien aconsegut en tot l'encontre: trencar el mur defensiu de l'Hospi i arribar a cistella amb comoditat. Tot i aixó, la reacció ha arribat tard, i el tercert quart ha tornat a caure del costat hospitalenc per 16-11.

L'últim període ha començat amb la mateixa dinàmica, amb un Hospi que guanyava el partit per 13 punts d'avantatge però amb un Girona que seguia disposat a fer valer la seva condició de líder. Tan és així que els visitants han arribat a posar-se a només 4 punts dels riberencs.

Però l'Hospi, amb el suport d'una afició entregadíssima i un Mouhamadou Diop molt encertat, ha tornat a demostrar que és un equip madur i competitiu. I és que en el moment més complicat del partit, els locals han recuperat la concentració i la intensitat del joc per agafar, de nou, distància en el marcador, que s'ha tancat amb el definitiu 73 a 61.