Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs CB Pardinyes

11.01.2021

El CB L'Hospitalet li arrenca el partit de les mans al Pardinyes (78-73)

Els riberencs forcen la pròrroga i vencen, després que els lleidetans es posessin 13 per sobre al tercer quart

El Pardinyes creia que tenia el partit a les seves mans quan durant tercer quart es consolidaven amb 13 punts per sobre al marcador. Amb tot, el Torrons Vicens encara no ho havia dit tot, i igualava als lleidetans en el darrer quart, imposant-se a la pròrroga. Els riberencs coronaven així aquesta victòria, amb un merescut 78-73.

El CB L'Hospitalet forçava la pròrroga amb un empat 67-67, després de retallar la distància de fins a 13 punts que havien assolit els del Pardinyes. Durant la pròrroga, els triples Pol Bassas i Albert Real, i la oportuna cistella de Charles Dana Bean coronaven el marcador amb aquest 78-73, enduent-se la victòria.
Un molt bon resultat, tenint en compte que a l'inici del partit, l'Hospi marcava només tímidament les distàncies, acabant el primer quart amb un 18-15 i el segon amb un 37-35. Un marge petit però que no deixava de recordar que el Torrons Vicens no pensava cometre els errors del passat, flaquejant en els primers quarts.
L'Hospi trenca així la ratxa de resultats negatius. Amb tot, Hoya considera que els resultats obtinguts fins a dia d'avui tenen relativa importància, i no demostren res sobre la qualitat de l'equip, que seguirà entrenant exactament com fins ara.