Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs Gran Canaria B

23.03.2021

El CB L'Hospitalet cau derrotat davant del Gran Canària B (85 - 98)

Els riberencs ocupen l'últim lloc

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet s'ha vist superat per un CB Gran Canària B molt encertat des de la línia de 3 punts. Els canaris han convertit fins a 17 triples. Amb aquesta derrota els riberencs es compliquen, i molt, la seva continuïtat a la LEB Plata.

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha registrat la millor anotació de tota la temporada. Aquesta bona imatge ofensiva no ha servit per tombar al Gran Canària B, que també s'ha mostrat excels en la faceta ofensiva. Prova d'això han estat els 17 triples convertits de 33 intents.

El primer quart ha estat força igualat (21-24), amb un Edgar San Epifanio i un Josip Popic portant el pes de l'atac. En el següent període els canaris han aconseguit ampliar el marcador, deixant l'electrònic en 41-49 a la mitja part.

La gran estocada ha arribat en el tercer quart. Amb un parcial de 18 a 28 el Gran Canària B s'ha despenjat definitivament. Tot i que l'equip que dirigeix Xavi Carvajal ho ha lluitat fins al final no ha pogut plantar cara al seu rival.
Amb aquesta derrota l'Hospi es complica la seva permanència a la LEB Plata.

A manca de quatre jornades necessita guanyar com a mínim tres partits.