Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs Hestia Menorca

29.03.2021

CB L'Hospitalet perd un partit decisiu contra el Menorca (66-75)

Haurien de guanyar els propers tres partits si volen mantenir la permanència

Un partit disputat malgrat el resultat. El Torrons Vicens no ha deixat de lluitar per la victòria, però els ha estat impossible retallar els 10 punts de distància que el Menorca ha marcat des del primer parcial del partit. Per més que L'Hospi ha fet una bona actuació durant la resta del matx, no ha aconseguit igualar als menorquins en cap període, malgrat les esperances que l'afició ha vist en certs moments.

El primer quart ha passat factura a L'Hospi, que acabaven 12-22 contra el Menorca. Una distància que arrossegarien durant la resta del partit irremeiablement. El joc ha mantingut un ritme trepidant i gran energia, però L'Hospi semblava que no es feia amb l'encert necessari per suprimir la distància.
Al segon parcial els riberencs feien un esforç per posar-se a to, escurçant les distàncies. Es col•locaven 6 punts per sota a dos minuts per acabar. Semblava que amb energies renovades, després del temps mort, alguna cosa podria canviar. Però no, el rival es posava les bateries en tornar a la pista i tornava a dilatar la distància al marcador acabant, 29-41, dotze punts per sobre.
En sortir dels vestuaris el Torrons Vicens trepitjava la pista disposat a menjar-se el partit. Amb tot, la resposta del Menorca no s'ha fet esperar i ha fet un distanciament tal, que ha fet que a L'Hospi li caigués la moral als peus. Al final del tercer quart, amb els triples d'Albert Homs i Danny Evans, el públic esclatava en crits d'ànim. Clarament l'escalfor del públic feia el seu efecte ja que el Torrons Vicens acabava el quart amb l'esmaixada de Popic sobre la botzina. Acaben amb només 5 punts de diferència (51-56), marcador que feia recuperar l'esperança al pavelló sencer.
Al quart període els riberencs s'hi deixaven la pell. Amb tot, no resultava suficient per superar als menorquins. S'arribaven a posar 5 per sota, donant a l'afició l'esperança d'una remuntada final. Els de Menorca seguien pressionant i atacant amb contundència, allargassant la distancia fins a arribar als 11 punts finals de diferència (66-75).
El Torrons Vicens ha entomat la derrota amb gran pesar, sobretot pel que significa per la classificació. Només els queden tres partits per lluitar la seva permanència a la lliga EBA, i els haurien de guanyar tots tres per mantenir-la.
Segons el nou tècnic de l'equip, Xavi Carvajal, cal esperar als resultats dels propers partits per aventurar el que pot passar, ja que els riberencs, no donen res per perdut.