Torrons Vicens CB L´Hospitalet vs Real Murcia Baloncesto

08.12.2019

El CB L'Hospitalet es revenja del Real Murcia (95-85)

Els riberencs s'enduen el partit en una pròrroga d'infart

El CB Torrons Vicens L'Hospitalet va superar per 95 a 85 al Real Murcia, tercer classificat i un dels rivals més forts de la categoria. El duel va ser molt intens i es va haver de decidir a la pròrroga, precisament igual que en el partit de la primera volta, que es van acabar enduent els murcians en el temps extra.

La victòria, la segona consecutiva de l'equip, referma la bona imatge donada en la jornada anterior i col·loca l'Hospi en una molt bona quarta posició.

El partit va començar molt disputat, amb un primer quart que guanyaven els visitants per només un punt de diferència (17-18). En el segon període els riberencs van saber controlar el joc i va ser capaços d'agafar un petit avantatge abans d'anar al descans (38-35).

Un cop moral que va multiplicar el seus efectes a la represa, i és que el CB L'Hospitalet va jugar un gran tercer quart, passant per sobre el Múrcia i tancant el període a 9 punts de distància.

Quan tot semblava encarrilat pels interessos hospitalencs, però, en l'últim quart va arribar la reacció visitant. Amb fe i joc ofensiu a parts iguals, els murcians van aconseguir anotar 30 punts que posaven l'empat a 79 sobre la botzina final.

Una situació que ja es va donar en el partit de la primera volta, quan també va ser necessari una pròrroga per decidir el guanyador, que en aquella ocasió va ser el Múrica. El temps addicional va començar força igualat per part dels dos equips, però en el darrer minut de joc els riberencs van treure l'esperit de lluita buscant la revenja. En un final de pròrroga vibrant, l'Hospi va aconseguir desmarcar-se del seu rival i posar el definitiu 95 a 85 en el marcador.

Amb la segona victòria consecutiva després de les ensopegades de novembre, l'equip torna a oferir molt bones sensacions i ja se situa a la quarta posició, dins les places per jugar la fase d'ascens.