Torrons Vicens CB L`Hospitalet - CB Moron

15.11.2018

Un CB L'Hospitalet espès en atac torna a caure a casa

Derrota de l'equip de José Manuel Hoya davant el CB Morón (59-68)

Derrota del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, la cinquena de la temporada i la quarta com a local, en un partit on l'equip de José Manuel Hoya no ha tingut l'encert necessari en atac.

El 3 de 23 en llançaments triples, només un 13% d'encert, ha estat una llosa massa gran per a un CB L'Hospitalet que ha hagut de basar els seus atacs en el joc interior. El CB Morón, que tampoc ha tingut grans percentatges, sí que ha tingut una mica més d'encert, sobretot en els darrers minuts de partits.

Una derrota que complica el futur del CB L'Hospitalet, que continua tenint com a principal objectiu la classificació per al grup que lluitarà per l'ascens a la segona fase. El balanç de tres victòries i cinc derrotes no és ni molt menys definitiu però sí que deixa als de José Manuel Hoya amb poc marge d'errada a curt termini.

Ara, l'equip hospitalenc ha de preparar el següent partit, que tindrà lloc diumenge, a les 12:30h, a la pista del CB Almansa. Un triomf permetria als riberencs no despenjar-se en excés dels sis primers.

lh digital