Torrons Vicens CB L`Hospitalet - CB Vic

13.12.2018

Un CB L'H de dues cares s'imposa al Bàsquet Vic (87-78)

Els riberencs pugen a la 7ena posició de la LEB Plata

En un mateix partit es va veure a un Torrons Vicens CB L'H molt diferent. El de la primera meitat, molt tou en defensa, i el de la segona part que va destacar pel gran treball col•lectiu. L'equip de José Manuel Hoya va patir en excés per superar al cuer de la lliga.

Encaixar 52 punts en els dos primers quarts de partit és un fet que per sí sol explica de quina manera va defensar el Torrons Vicens CB L'H. Poques ajudes i baixa intensitat a l'hora de tancar el rebot. Tot plegat va fer que el Vic marxés al descans guanyant per 10 punts de marge.

El cert és que el descans li va venir molt bé a l'Hospi per aclarir idees i conceptes de joc. Una derrota a casa hagués suposat dir pràcticament adéu a classificar-se per a la fase d'ascens. Els jugadors eren conscients i van sortir a disputar la segona meitat com si el partit comencés de nou.

L'equip que dirigeix José Manuel Hoya semblava un altre al tercer quart. Mossegant en defensa i traient les urpes en cada atac. Als 5 minuts de la represa el CB Vic ja havia entrat en bonus i els riberencs mica en mica, sota la direcció d'un gran Joan Creus, van anar retallant la diferència a l'electrònic.

L'últim període va ser una gran demostració de força del CB L'H. A manca de 7'33" pel final, un triple d'Egert Haller va posar a l'Hospi per primera vegada davant al marcador (70-69). A partir d'aquí l'equip ja no va tornar a dormir-se, cimentant un triomf que molts donaven per segur abans de començar l'enfrontament i que va costar sang, suor i ,per ben poc, alguna llàgrima.