Torrons Vicens CB L`Hospitalet - La Roda

26.11.2018

El CB L'Hospitalet trenca la maledicció del Centre

Victòria dels de José Manuel Hoya davant La Roda (69-66)

Amb patiment, però la primera victòria com a local del Torrons Vicens CB L'Hospitalet ja és una realitat. El conjunt de José Manuel Hoya ha superat La Roda per un ajustat 69-66.

Un partit dominat pel CB L'Hospitalet pràcticament des del principi fins al final. L'equip de José Manuel Hoya alternava moments de gran bàsquet, en els quals aconseguia marxar amb relativa facilitat per sobre els 10 punts, amb altres compassos en què La Roda s'aproximava perillosament en el marcador.

Amb aquesta "goma" s'ha arribat als minuts decisius, amb l'Hospi guanyant per 65-57 a falta de dos minuts. Es fregava el primer triomf a casa però La Roda tenia encara molt per dir. Una entrada de Joan Creus que s'ha sortit de dins ha estat el preludi de l'últim intent dels manxecs per conquerir el Centre, amb un inspirat Chuso González com a principal actiu.

L'escorta ha estat l'encarregat d'anotar el triple que tornava a ficar en el partit als d'Albacete, just abans que Óscar Herrero poses un preocupant 65-63 a falta de només 40 segons. L'Hospi estava obligat a anotar i ho aconseguia gràcies a un cop de dits salvador d'Edgar San Epifanio, completant així el seu excel·lent partit.

La bona defensa de l'Hospi en el següent atac de La Roda no obtenia premi, amb un triple inversemblant dels manxecs que se situaven a només un punt, 67-66. Amb 13 segons per jugar, Joan Creus rebia una falta personal que el portava a la línia de tir lliure. El base, sempre fiable, anotava el dos, posant el definitiu 69-66.

El millor de l'Hospi ha estat Mouhamadou Diop, amb 18 punts, 11 rebots, 24 de valoració i sobretot la sensació de buidar-se en cada acció. El partit també ha servit per veure el retorn de Xavi Guia, que ha pogut gaudir de sis minuts de joc després de molts mesos fora de les pistes.