Torrons Vicens CB L`Hospitalet - Real Murcia

15.10.2018

El CB L'Hospitalet cau davant un molt superior Reial Múrcia

Derrota dels de José Manuel Hoya per 54-85

Derrota del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que no ha pogut fer pràcticament res davant un Reial Múrcia que ha estat superior en quasi tots els aspectes del joc.

El parcial inicial, de 0-6, ja feia preveure que el partit no seria gens còmode pels hospitalencs. Amb Sergio Mendiola fent molt de mal al pal baix, el CB L'Hospitalet tirava d'orgull per no deixar anar el partit però els minuts passaven sense que els locals aconseguissin donar sensació de poder guanyar.

Quan l'Hospi aconseguia apropar-se mínimament, els murcians reaccionaven amb un parcial que tornava a col·locar la diferència al voltant dels 15 punts. Així ha estat durant els tres primers períodes, fins a arribar al quart definitiu amb 44-64 a l'electrònic.

El darrer període ha estat un tràmit per a un CB L'Hospitalet que no podia més, amb un desgast físic important, i un Múrcia que ja se sabia guanyador. El resultat final, 54-85, és potser massa ample però fa justícia a un equip, el Reial Múrcia, que avui ha estat superior.

Destacar, per part de l'Hospi, el bon paper d'Àlex Navas, cada cop més còmode a la LEB Plata, així com la feina incansable sota els taulers de Shota Gelazonia, que tot i no tenir el dia més encertat, ha estat capaç de capturar nou rebots. Al Múrcia, actuació coral amb set jugadors per sobre dels 15 de valoració, amb Mendiola, 15 punts i 9 rebots, com el millor.