Torrons Vicens CB L`Hospitalet vs CB Cornella

09.12.2020

El CB L'Hospitalet suma la segona victòria consecutiva contra el CB Cornellà (74-50)

Els riberencs acumulen tres triomfs en les cinc jornades disputades

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha superat el primer dels set exàmens que li esperen aquest mes de desembre. Bon partit del conjunt de José Manuel Hoya, destacant el gran esforç en la faceta defensiva. Jugadors com Edgar San Epifanio, Edmond Koyanouba i Charles Dana Bean han brillat amb llum pròpia.

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha superat amb nota el partit que tenia ajornat corresponent a la jornada tres davant del Cornellà. Després d'un inici força igualat, l'equip riberenc ha intensificat el treball defensiu, deixant al seu rival amb només sis punts anotats en el segon període.

Després del descans l'equip ha seguit amb el mateix guió. Joc dinàmic en atac i molta intensitat al darrera. Una tendència que sembla que es va repetint les darrers setmanes i que agrada molt al seu entrenador.

Tot i arribar al darrer quart amb un còmode avantatge de 14 punts l'Hospi no s'ha deixat anar. Tot el contrari, l'equip ha continuat amb el mateix ritme buscant la major diferència de punts possibles sempre pensant en el basquet average.