Torrons Vicens CB L`Hospitalet vs CB Prat

28.12.2020

El CB L'Hospitalet acomiada el 2020 amb una nova derrota

Cau davant del CB Prat (60 - 74)

La millora en el joc ofensiu no li va servir al Torrons Vicens CB L'Hospitalet per vèncer a casa al CB Prat, un dels conjunts més forts de tota la LEB Plata. Els riberencs van anar sempre a remolc en el marcador i van acabar perdent per 14 punts de diferència.

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet va rebre al Bàsquet Prat amb la intenció de millorar en certs aspectes, com ara el joc ofensiu i no despenjar-se en el marcador a les primeres de canvi. La realitat és que ho va aconseguir, l'atac de l'equip va ser més dinàmic i la concentració en el primer tram de partit va ser màxima. Tot i així al final del primer període els potablava guanyaven per 19 a 27.

La resta de períodes van ser més igualats, amb uns parcials de 14 a 17, 15 a 18 i 12 a 12. La defensa va tornar a ser l'aspecte més positiu. Davant d'un CB Prat que destaca pel seu potencial anotador, els riberencs van saber com frenar bona part dels seus atacs. Tot i així, l'apartat més negatiu va ser el desencert en el llançament de tir lliure. L'Hospi va acabar el duel amb una pobre estadística de 10/21.

El proper partit serà, dissabte 2 de gener, a la pista del FC Barcelona B.