Torrons Vicens CB L`Hospitalet vs CB Tarragona

22.11.2020

El CB L'Hospi es fa amb una merescuda victoria contra el Tarragona (67-65)

Un final ajustat però que ha demostrat que els hospitalencs estan recuperant la forma

El segon quart ha estat decisiu per l'Hospi, que posant-se gairebé 10 punts amunt, han tingut al Tarragona empaitant-los durant tot el matx. Malgrat l'esforç final dels tarragonins, han arrossegat aquesta manca de d'encert de la primera part del partit.

Un partit que no s'ha acabat de trencar en cap moment, malgrat que semblava que els de L'Hospi es farien amb una distància còmoda a la mitja part. Al primer quart tots dos equips acabaven prou igualats amb un 14-15. Al segon quart els homes d'Hoya s'han imposat marcant distàncies al marcador: malgrat posar-se fins a 10 punt per sobre durant el període, se'n van als vestidors amb un 36-28.
Malgrat no ser la distància que hauria volgut el míster del CB Hospitalet, per iniciar el tercer quart més tranquils, ha estat un bon marge que de fet els del Tarragona han hagut d'escurçar amb molts esforços. El tercer quart acabava amb un 47-42, que encara no deixava respirar tranquils als del Torrons Vicens.

A cinc minuts de finalitzar el partit, el CB Hospitalet es posava 10 amunt (61-51) en el que semblava que seria el marge definitiu que havien estat buscant i que podia donar-los el domini final del matx. Amb tot, els del Tarragona han fet patir fins a l'últim minut als hospitalencs: es posaven tres per sota, a pocs segons del final. Afortunadament pels locals, el temps ha finalitzat, i s'han endut el partit amb aquest ajustat, però igualment satisfactori, 67-65.
Després d'un confinament que els ha passat factura als del Torrons Vicens, es fan amb un partit molt necessari tant anímicament com per escalar posicions en la classificació. Aquesta és la seva segona victòria de la temporada.