Torrons Vicens CB L`Hospitalet vs CB Villarrobledo

14.12.2020

El CB Hospitalet ensopega amb els mateixos errors (61-62)

Un primer quart horrible condemna als riberencs

El CB Torrons Vicens L'Hospitalet ha perdut a casa davant del Villarrobledo (61-62) en un duel davant d'un rival directe. Els de José Manuel Hoya han acusat la falta de concentració en el primer quart on han tingut problemes ofensius i encaixat un parcial de 6 a 16. Tot i això, finalment el partit ha estat igualat, gràcies a una gran reacció. De fet, els riberencs han tingut una possessió per guanyar.

El partit no ha pogut començar pitjor pel Torrons Vicens, ja que el Villarrobledo ha aconseguit un parcial de 0-14 molt ràpidament. Com en les jornades anteriors, els riberencs han arrossegat els problemes ofensius, amb molta dificultat per anotar. De fet en el primer quart només han aconseguit 6 punts.

El tècnic José Manuel Hoya reaccionava enfadat en un temps mort. Tocava remar a contracorrent des del primer minut i els riberencs, progressivament han entrat en el partit.

No obstant això, no ha estat fins a la segona meitat quan el conjunt local s'ha apropat de veritat al marcador, amb una gran reacció. L'Hospitalet semblava un altre equip i de mica en mica ha anat remuntant.

El darrer quart ha començat amb una diferència de només sis punts. Ha estat el parcial més igualat amb jugades de mèrit dels dos conjunts. A només un minut per finalitzar el partit, un triple d'Edgar San Epifanio ha posat a L'Hospitalet a només un punt.

El Villarrobledo tenia la darrera possessió però L'Hospi l'ha recuperat i encara ha tingut la jugada final per poder emportar-se la victòria. Finalment, però, els locals no han pogut sumar.

Tot i el mal resultat, Hoya es queda amb la reacció de l'equip a una horrible primera part: "No podem entrar al partit amb la concentració del primer quart, però prefereixo quedar-me amb la segona part, on hem estat a punt de donar la volta al marcador i hem treballat molt bé".