Torrons Vicens - Cochesinternet.net Alpicat

03.10.2021

Exhibició ofensiva dels de Xavi Carvajal, que superen l'Alpicat per 98-42

Partit espectacular del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que ha superat amb contundència l'Alpicat per 98-42. L'encert ofensiu i l'alt ritme durant els 40 minuts, les claus del duel.

El CB L'Hospitalet ha iniciat la lliga amb ganes de demostrar tot el que és capaç de fer. És evident que no sempre es tindrà l'encert d'avui, però sí el compromís defensiu i l'alt ritme mostrat per l'equip.

El primer període ha estat l'únic que ha aguantat l'Alpicat. Diferències curtes, tot i que normalment favorables als locals. A partir del segon quart és quan ha explotat tot el ventall ofensiu del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que ha començat a agafar les primeres rendes importants del duel.

I un home ha destacat per sobre de la resta en aquest sentit. Marcus Latham ha debutat amb la samarreta de l'Hospi de la millor forma possible, amb 25 punts i la sensació de ser un home capaç de trencar qualsevol sistema defensiu.

El partit ha seguit el camí sense que l'Hospi baixés el ritme. Els de Xavi Carvajal semblava que sempre volien més i el resultat al final, 98-42, així ho certifica.

Debut immillorable del CB L'Hospitalet, que és el primer líder de la categoria. L'equip de Xavi Carvajal inicien ja els preparatius per al següent partit davant l'Almozara. Els aragonesos també han guanyat el primer partit, 59-65 a la pista del Llucmajor. 

crónica lhdigital esports