Torrons Vicens vs Almozara

25.01.2022

Fotografia: Irene Pantrigo

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet inicia l'any amb victòria

El conjunt de Xavi Carvajal supera l'Almozara per 72-55

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha iniciat l'any 2022 igual que va acabar 2021: guanyant. L'equip de Xavi Carvajal ha superat l'Almozara per 72-55 i segueix líder.

No ha estat, tot i la victòria, el millor partit de l'Hospi. La falta de ritme, més d'un mes sense jugar, i la baixa de Marcus Latham, amb petites molèsties al genoll, han fet que l'atac dels riberencs no fos tan fluid com en altres ocasions.

Els 72 punts finals, en un equip que té un promig de més de 85 punts, ja és prou significatiu. Afortunadament pels interessos hospitalencs, la defensa i el rebot sí que van funcionar, dues facetes del joc que van bastar als de Xavi Carvajal per acabar sumant un nou triomf.

Edgar San Epifanio i Albert Homs, amb 15 i 11 punts, van ser els màxims encistelladors d'un Hospi que suma onze victòries en dotze partits i que continua, una setmana més, com a líder del grup C2 de la Lliga EBA.

La setmana vinent el Torrons Vicens CB L'Hospitalet repetirà a casa, aquest cop contra el Llucmajor. El duel es jugarà a les 18:00 h al Poliesportiu municipal del Centre "Marcel·lí Maneja".

LH Digital