Torrons Vicens vs CB Alcobendas

14.05.2022

El triomf contra l'Alcobendas (70-51) permet l'Hospi jugar la repesca contra Náutico Tenerife (dg. 12:00h)

L'Hospi es jugarà demà l'ascens a LEB Plata. El triomf contra l'Alcobendas fa que el conjunt de Xavi Carvajal sigui segon i jugui la repesca contra el segon de l'altre grup, el Náutico Tenerife. El partit tindrà lloc aquest diumenge a les 12:00h.

Des del primer minut es notava que el Torrons Vicens CB L'Hospitalet està, com tots els equips d'aquesta fase, amb les bateries sota mínims. El conjunt de Xavi Carvajal, normalment agressiu i amb transicions ofensives ràpides, optava per provar la defensa en zona i ser una mica més conservador.

La tàctica sortia bé, com a mínim des del punt de vista de controlar el partit. Amb anotació baixa, però el CB L'Hospitalet sempre estava per davant en el marcador. S'arribava a l'últim quart amb avantatge per a l'Hospi, que començava a veure les coses més clares. L'optimisme ha fet que els riberencs fessin un pas endavant i guanyessin el partit per 70-51.

Amb Marcus Latham lesionat, l'atac hospitalenc ha estat molt repartit, amb Albert Real, Arnau Tarrida i Albert Homs per sobre els 10 punts.

L'Hospi es jugarà demà, a les 12:00 h., l'ascens a LEB Plata. El conjunt de Xavi Carvajal es veurà les cares contra el segon de l'altre grup, el Náutico Tenerife. L'equip canari compta, entre d'altres, amb Àlex Navas, ex jugador del CB l'Hospitalet.