Torrons Vicens vs CB Alfinden

15.12.2021

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet encaixa la primera derrota

El conjunt de Xavi Carvajal perd contra l'Alfindén per 62-78

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ha encaixat la primera derrota de la temporada després de caure per 62-78 davant l'Alfindén. El conjunt de Xavi Carvajal segueix líder en solitari.

No és fàcil mantenir-se invicte durant 10 partits. Més encara quan el marge amb el segon és suficientment ample com per relaxar-se. Això és el que, segurament, ha passat amb el Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que ha encaixat la primera derrota de la temporada davant l'Alfindén.

L'inici ja marcava el que seria el partit. L'Alfindén sortia amb un parcial de 2-10 i avisava l'Hospi que estava disposat a donar la campanada. El conjunt de Xavi Carvajal reaccionava i empatava però els aragonesos tornaven a agafar una petita renda. En aquell moment era difícil d'imaginar, però el 10-10 seria l'última vegada en el partit que el conjunt visitant no dominava el marcador.

Al descans s'arribava amb 30-38 favorable a l'Alfindén, un desavantatge que, de moment, no era greu. Sí que ho era, en canvi, el parcial de 2-14 que deixava el duel amb 32-52, la màxima diferència pels aragonesos. L'Hospi tornava a reaccionar i amb Iván García i Alberto Vicente com a destacats aconseguia reduir la distància a només tres punts, 53-56.

Però el desgast de la remuntada va passar factura al Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que veia com l'Alfindén tornava a marxar, ja de forma definitiva. Al final, 62-78 en la primera derrota de la temporada del conjunt de Xavi Carvajal.

Un partit perdut que no és greu quant a la classificació, ja que l'Hospi segueix líder en solitari, amb dues victòries de marge. La derrota, tot i que pugui fer mal des d'un punt de vista moral, no ha d'esborrar la magnífica temporada, fins al moment, del CB L'Hospitalet.

LH Digital