Torrons Vicens vs CB Martorell

24.10.2021

L'equip de Xavi Carvajal s'imposa al Martorell per 90-69

El CB L'Hospitalet continua comptant els seus partits per victòries. L'última ha arribat a casa, davant el Martorell, per 90-69.

Però, malgrat la diferència final, que ningú pensi que el partit ha estat fàcil. De fet, els 21 punts no reflecteixen la bona feina del Martorell, que fins a l'últim quart ha estat dins el partit. Al final, però, s'ha imposat el major talent dels locals.

En un primer moment, el partit semblava seguir el guió d'altres duels previs. Quart inicial igualat i un segon període en el qual l'Hospi començava a marxar en el marcador (41-28 al descans). La gran novetat ha arribat en el tercer període, quan el Martorell ha jugat bé les seves cartes i amb un parcial de 21-28 ha tornat a entrar al partit.

L'Hospi s'ha vist amb el Martorell a prop, tot i que sempre per sota, i ha mantingut la calma. El conjunt de Xavi Carvajal ha tornat a augmentar el ritme i guiats per Edgar San Epifanio, amb molts minuts de base, i Marcus Latham, han sentenciat el duel.

El Martorell, per la seva banda, s'ha queixat de l'actuació arbitral. El primer moment de confrontació ha estat l'expulsió per cinc faltes de Balaguer, xifra d'infraccions que no coincidia amb la que tenien a la banqueta visitant. A partir d'aquí, el Martorell ha perdut una mica la tranquil•litat i, tot i que alguna decisió era discutible, les queixes han fet que el bàsquet passés a un segon terme.

Amb quatre victòries i cap derrota l'Hospi continua com a primer classificat, empatat amb l'Igualada i amb el pròxim rival, l'Esparreguera. Serà, sense cap mena de dubte, el partit de la jornada.