Torrons Vicens vs Ciudad de Huelva

12.05.2022

Triomf contundent davant el Ciudad de Huelva per 74-54

Gran victòria del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que ha iniciat la fase d'ascens a LEB Plata de la millor forma possible, amb un triomf contundent davant el Ciudad de Huelva per 74-54. El segon partit dels riberencs, aquest divendres, serà contra el Santurtzi.

Primers minuts de tanteig entre els dos equips, que mostraven cert nerviosisme en els compassos inicials. La igualtat va ser protagonista fins que el millor home dels locals, Mansour Kasse, va començar a trobar cistella, principalment en llançaments oberts de dos. L'Hospi, per la seva banda, controlava el joc interior però patia en atac.

El segon període mantenia un guio similar. El Ciudad de Huelva estava molt intens en defensa i deixava sense idees a un Hospi que es mantenia dins el partit amb molta dificultat. A falta de poc més de dos minuts, els riberencs perdien de deu punts però un parcial de 7-0 a favor dels de Xavi Carvajal permetia marxar a vestidors amb més optimisme, 29-32.
L'inici de la segona part ha tornat a ser dubitatiu però l'Hospi ha despertat primer. Un triple d'Albert Real posava per davant els riberencs després de molts minuts i la dinàmica canviava absolutament. El Torrons Vicens CB L'Hospitalet ja se sentia més còmode, Latham trobava opcions i el marcador es començava a decantar per a la banda hospitalenca.

Al darrer període s'entrava amb un més que interessant +10 per a l'Hospi, que veia com el Huelva feia un últim esforç per apropar-se. Els andalusos ho aconseguien (49-46) però un nou parcial dels riberencs sentenciava el duel.

L'Hospi va poder jugar els darrers minuts amb calma i sabent que havia superat el primer gran obstacle de la fase d'ascens, el partit davant el Huelva. Sense temps de descans, el Torrons Vicens CB L'Hospitalet prepara ara el següent duel, aquest mateix divendres. El rival serà el Santurtzi, que també va guanyar a la seva estrena. Els bascos van superar l'Alcobendas per 67-71.