Torrons Vicens vs Joventut Badalona

22.11.2021

Victòria per 80-76 del conjunt de Xavi Carvajal

Nou partit per patir i nou triomf del Torrons Vicens CB L'Hospitalet, que torna a demostrar que aquests duels també els sap jugar. Triomf davant el Joventut de Badalona per 80-76.

Primera part igualada i competida. El CB L'Hospitalet tenia moments d'encert però el Joventut, conjunt de gran talent i físic, sempre era capaç de respondre.

L'expulsió d'Iván García, per una rigorosa antiesportiva i una tècnica posterior, deixaven l'Hospi tocat, amb un efectiu menys a la banqueta. Davant un equip com el Joventut, intens i de transicions ràpides, aquest fet podia rebaixar de forma evident les opcions de l'Hospi.

La segona part mantenia el guio però amb més desencert per part dels dos equips, que no trobaven la facilitat per anotar d'altres partits. Això va ser així fins que, ja a l'últim quart, la Penya encadenava tres triples consecutius per posar-se amb sis punts d'avantatge, la diferència més gran del partit a favor dels verd-i-negres.

Però aquest Hospi, ja ho va demostrar la setmana passada, sap patir. Albert Homs, Alberto Vicente i Albert Real lideraven l'equip per remuntar i entrar als darrers instants amb un avantatge mínim. El Joventut va tenir les seves opcions però, novament, la moneda va caure del costat de l'Hospi.

Al triomf de l'equip de Xavi Carvajal cal sumar la derrota de l'Igualada a la pista del Martorell, un fet que deixa a l'Hospi més líder que mai. Els hospitalencs tenen ara dues victòries de marge respecte el segon classificat.