Torrons Vicens vs Maristes Ademar

08.11.2021

Contundent triomf davant el Maristes Ademar per 92-49

Continua la ratxa de victòries del CB L'Hospitalet, que ja suma sis triomfs consecutius. El darrer duel, davant el Maristes Ademar, va ser una nova exhibició dels de Xavi Carvajal, que van guanyar per 92-49.

El primer quart ja avisava del que seria la resta del partit. 27-12 per a l'Hospi, una diferència més que important i que podria haver estat més gran si els de Badalona no haguessin anotat dos triples consecutius en els darrers instants.

Amb l'Hospi a gran ritme, el segon període no va canviar el guió. Els de Xavi Cavajal mantenien el to i augmentaven la diferència a més de 30 punts, 54-22.

El tercer període s'iniciava amb un Maristes Ademar molt més entonat. L'equip de Javi Espinosa, entrenador hospitalenc, serrava les dents en defensa i reduïa la diferència lleugerament, fins al 67-39. No era gran cosa des del punt de vista del resultat, però sí d'imatge i sensacions per a l'equip de Badalona.

Els darrers 10 minuts han tornat a estar de domini hospitalenc. El Torrons Vicens recuperava l'encert perdut al tercer període, fet que servia per augmentar la renda fins al 92-49 final.

Marcus Latham, amb 25 punts (22 a la primera part), ha estat el màxim encistellador del partit. Tres jugadors més de l'Hospi han superat el doble digit en anotació, Edgar San Epifanio, Albert Homs i Placide Nakidjim. Per part del Maristes Ademar han destacat Adrià Rivas i Marc Canillas, amb 12 punts.

L'Hospi ja prepara el repte de la setmana vinent. El conjunt de Xavi Carvajal visita la pista de l'altre equip invicte, el CB Igualada. Un duel complicat que decidirà qui serà el líder en solitari del grup C2 de la lliga EBA.

LH Digital Esports