Torrons Vicens vs Tenea CB Esparreguera

15.02.2022

Pas de gegant del Torrons Vicens CB L'Hospitalet

Victòria de l'equip de Xavi Carvajal contra l'Esparreguera per 58-53

Partit competit i lluitat fins al final el que han disputat Torrons Vicens CB L'Hospitalet i CB Esparreguera. La balança, finalment, ha caigut de costat dels locals, que donen un pas de gegant en el campionat.

Un triomf clau perquè l'Esparreguera és un dels perseguidors de l'Hospi i ara es queda a quatre victòries més l'average. A més, des d'Alfindén arribaven notícies de la sorprenent derrota a casa dels aragonesos. Jornada rodona pels de Xavi Carvajal.

Però no ha estat fàcil, gens fàcil. Esparreguera sortia amb defensa intensa a la primera línia de passada, incomodant els atacs de l'Hospi. El major domini del rebot dels riberencs, 20 a 10 en els dos primers quarts, feia que el duel continués igualat al descans.

Al tercer període sortia millor l'Esparreguera, que es posava per davant després de molt de temps sense fer-ho. Però l'expulsió per dues tècniques d'Albert Homs, a priori una mala notícia per a l'Hospi, es convertia en l'empenta que necessitava l'equip de Xavi Carvajal. Edgar San Epifanio, amb dos triples quasi consecutius, posava a l'Hospi amb la primera renda "important" del partit, 40-33.

L'Hospi mai deixaria ja d'estar per davant. Els locals aconseguien tenir una renda de 12 punts en algun moment però l'Esparreguera, gran esforç, mai sortia del partit. De fet, als darrers dos minuts, el conjunt visitant ha tingut accions per empatar el partit.

Al final, 58-53, en un partit d'anotació baixa però d'enorme intensitat per part dels dos equips. L'Hospi, lleugerament més encertat en els moments claus, s'ha endut un duel que deixa l'equip de Xavi Carvajal en una posició immillorable per tal d'acabar la lliga com a primer de grup.