Partidos LEB Plata - Noticias
 

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet té la salvació a tocar. El 86-63 del partit d'anada deixa l'eliminatòria per evitar el descens molt encarada. Només una desfeta podria acabar amb els hospitalencs a la Lliga EBA.

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet jugarà el play out de permanència després de superar de forma clara la UE Mataró per 86-61. L'Hospi se la jugava avui i els homes de Claudio Jorquera no han fallat.

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet continua immers en una dinàmica negativa de la qual no està sent capaç de sortir. Davant l'Alginet, un altre rival directe, desfeta dels hospitalencs, que han caigut per 74-57.

Derrota del Sandá Electroclima CB L'Hospitalet a la pista de l'Horta Godella, en un partit poc vistós dels homes de Claudio Jorquera. Quasi sempre per darrere en el marcador, al final els hospitalencs han caigut per 80-66, perdent també el bàsquet average.

El Sandá Electroclima CB L'Hospitalet ha sumat un important triomf davant el Palmer Basket, equip que, a priori, sembla un dels rivals directes dels hospitalencs. El conjunt de Claudio Jorquera s'ha imposat als balears per 80-75.