LA NOSTRA HISTÒRIA

El principal club de bàsquet de la ciutat de L´l'Hospitalet de Llobregat, a la província de Barcelona.

Fundat en 1929 (93 anys), conegut pels seus aficionats com "el hospi" és un dels clubs més antics d'Espanya en l'esport de la cistella. En la temporada 2021-22 va competí en Lliga EBA aconseguint una classificació final de 5ns d'Espanya (després de la disputa de la fase d'ascens a LEB Plata).

La temporada 2022-23 competeix en LEB Plata, la tercera categoria del bàsquet nacional.

El Club Básquet L´Hospitalet és un club històric del bàsquet espanyol, fundador de la Lliga ACB, i que té en el seu palmarès una Copa d'Espanya, aconseguida en 1940 i dos campionats de Catalunya (1940 i 1941)

Els seus jugadors vesteixen un uniforme que consisteix en samarreta blanca i pantalons blancs.
La pista de joc i, a més seu oficial del club és el Poliesportiu del Centre Marcel·lí Maneja, amb capacitat per a 700 espectadors.

El seu actual president és Joan Ramon Patón.

Una dels senyals d'identitat del club és l'aposta pel treball de pedrera, donant oportunitats als més joves en el primer equip.

Organitzador del prestigiós Torneig Júnior Ciutat de L´Hospitalet.

Actualment compta amb tots els seus equips de segon any en categoria Preferent A (Júnior, Cadet i Infantil) equips que any rere any aconsegueixen alguna classificació per a Campionats d'Espanya.


Actualment comptem amb escola de bàsquet, pre mini, minis, infantils, cadets, júniors i primer equip.

El club malgrat estar a favor de tenir seccions femenines, va decidir no tenir equips d'aquesta categoria perquè en 2 km a la rodona del nostre centre es troben fins a 4 entitats que tenen aquesta secció. 

EL NOSTRE OBJECTIU

FOMENT DE L'ESPORT. Promoure l'integració social mitjançant el bàsquetbol, acollint aquells joves interessats en el bàsquetbol de la ciutat de L'Hospitalet, oferint formació esportiva i valors.

ACCIÓ SOCIAL. Treballar conjuntament amb l'ajuntament, entitats socials, associacions de veïns de la ciutat per participar o organitzar activitats solidàries per tal de promouire accions de responsabilitat social.

L'HOSPITALET: CIUTAT DE BÀSQUET. Situar l'equip al nivell esportiu que es mereix el club d'acord amb la seva història i l'importància de la ciutat. Convertir L'Hospitalet en una ciutat que respiri bàsquetbol aprofitant les infraestructures de les que disposa i canalitzar tota l'expectació i interés mediàtic que genera el Torneig de Bàsquet Júnior cap a la ciutat i el club en forma de nous projectes i noves col·laboracions.

Projecte de Futur confiant en la Pedrera i dotant-los dels recursos necessaris per a la seva formació. Combinant la il.lusió dels nostres joves jugadors amb l'esforç i el treball aconseguirem totes les metes.


NUESTROS VALORES

COMPAÑERISMO

El club está formado por personas que buscan un mismo objetivo y trabajan para ello 

RESPETO

Rivales, compañeros, arbitros, patrocinadores, colaboradores

ESFUERZO

Ambición para conseguir los objetivos marcados

AMBICIÓN

Seguir creciendo cómo club

QUI ES QUI AL
CB L´HOSPITALET?

PRESIDENT

JOAN RAMON PATON

SECRETARI

SANTI ORTEGA

SOTS PRESIDENT

SONIA CEBALLOS

TRESORER

SERGI GUIA


DIRECTOR TORNEIG JUNIOR

FRANCISCO CABALLERO

Comunicación y Prensa

Alfonso García 

Comercial y Marketing

Xavier Asensio Ollé

Francisco Ruíz Chiqui

Dolores Marquez

Antonia Martin

Diada / Presentación equipos

Nacho Cavero

Alicia Ortega

Maria Teresa Hormigon

Mónica Montserrat

TOTS SOM EL CB HOSPI