Club Basquet L´Hospitalet

Conoce más sobre nosotros

FOMENT DE L'ESPORT. Promoure l'integració social mitjançant el bàsquetbol, acollint aquells joves interessats en el bàsquetbol de la ciutat de L'Hospitalet, oferint formació esportiva i valors.

ACCIÓ SOCIAL. Treballar conjuntament amb l'ajuntament, entitats socials, associacions de veïns de la ciutat per participar o organitzar activitats solidàries per tal de promouire accions de responsabilitat social.

L'HOSPITALET: CIUTAT DE BÀSQUET. Situar l'equip al nivell esportiu que es mereix el club d'acord amb la seva història i l'importància de la ciutat. Convertir L'Hospitalet en una ciutat que respiri bàsquetbol aprofitant les infraestructures de les que disposa i canalitzar tota l'expectació i interés mediàtic que genera el Torneig de Bàsquet Júnior cap a la ciutat i el club en forma de nous projectes i noves col·laboracions.

Projecte de Futur confiant en la Pedrera i dotant-los dels recursos necessaris per a la seva formació. Combinant la il.lusió dels nostres joves jugadors amb l'esforç i el treball aconseguirem totes les metes.