Árbitro: Pol Franquesa

LH Digital

Cruel derrota del CB L'Hospitalet en el debut a LEB Plata

El conjunt de José Manuel Hoya perd a la pròrroga per 82-83

Mala estrena del Torrons Vicens CB L'Hospitalet a la Lliga LEB Plata. El conjunt de José Manuel Hoya ha acusat les baixes en un partit físic, dur i que se li ha fet molt llarg als hospitalencs.

El parcial de 0-10 per començar el duel, a favor dels manxecs, només ha estat un miratge. L'Hospi ha estat capaç de remuntar i de, fins i tot, marxar en el marcador, arribant al descans amb una diferència prou important per confiar en la primera victòria del curs, 46-36.

Però a la segona meitat el partit s'ha fet molt més ensopit, amb un joc molt més dur per part dels visitants. El duel, sense ritme, transcorria amb aturades de joc, faltes i un desgast físic que ha fet baixar les possibilitats d'un CB L'Hospitalet que veia com Joan Creus era expulsat a pocs minuts del final.

La baixa del que ara mateix és el jugador més insubstituïble de l'Hospi s'ha contrarestat amb cor. L'Hospi volia sumar el primer triomf i a punt ha estat d'aconseguir-ho en els primers 40 minuts. Però el Villarrobledo, amb un Arturo Fernández majúscul, ha forçat la pròrroga.

Ja al temps extra l'Hospi ho ha intentat. Quan faltava un minut, Javi Rodríguez anotava un triple que podria haver estat definitiu si Fernández no hagués anotat un altre pocs segons després. Amb empat al marcador, una falta a l'últim instant favorable als manxecs ha permès al Villarrobledo posar el definitiu 82-83 a l'electrònic.